Κατασκευή Ιστοσελίδων E Shop με σύστημα διαχείρισης Woocommerce

Κατασκευή Ιστοσελίδων E Shop με σύστημα διαχείρισης Woocommerce

Ένα από τα βασικά που πρέπει να προσέξουμε σε μια Κατασκευή Ιστοσελίδων E Shop είναι το σύστημα διαχείρισης ενός Online καταστήματος.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τι προσφέρει το Woocommerce.

To Woocommerce είναι ένα ισχυρό, πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που σας βοηθάει να πουλήσετε τα προϊόντα σας με όμορφη παρουσίαση.
Φτιαγμένο για να ενσωματώνεται αρμονικά στο WordPress. Tο WooCommerce είναι η παγκόσμια αγαπημένη λύση για το ηλεκτρονικού εμπόριο που δίνει την δυνατότητα σε ιδιοκτήτες καταστήματος και σε προγραμματιστές τον απόλυτο έλεγχο.

Με το WooCommerce, μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας όσο και ψηφιακά αγαθά σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, να προσφέρετε παραλλαγές προϊόντων, πολλαπλές διαμορφώσεις.

Προσφέρετε δωρεάν αποστολές, ενιαία τιμή αποστολής, ή κάντε επί τόπου υπολογισμούς. Περιορίστε τις αποστολές σε συγκεκριμένες χώρες, ή ανοίξτε το κατάστημα σας σε όλο τον κόσμο. Οι αποστολές μπορούν να ρυθμιστούν λεπτομερώς και το WooCommerce υποστηρίζει ακόμα και απευθείας μεταπώληση (drop shipping).

Απόλυτος έλεγχος και δυνατότητα να δέχεστε τις μεγαλύτερες πιστωτικές κάρτες, το PayPal, τραπεζικές συναλλαγές και μετρητά κατά την παράδοση. Περισσότερες από 140 εφαρμογές ενοποιούνται με το WooCommerce, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών επιλογών όπως το Stripe, το Autorize.Net και το Amazon Payments, και επιπλέον διαχείριση εκτύπωσης τιμολογίων.

Δηλαδή ένα δικό σας Online κατάστημα με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Please follow and like us:
Scroll to top

Αφήστε στη παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

Τα σημεία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων
First
Διαλέξτε την / τις υπηρεσίες